Home » SEO » Statistici ptr cuvinte cheie direct in pagina de cautari

Statistici ptr cuvinte cheie direct in pagina de cautari

  • Krumel 

Cum uneori sambata dimineata e zi de „aruncat un ochi pe tarlaua virtuala”, azi m-am jucat putin cu niste scripturi Greasemonkey ptr a gasi cateva utile. Intamplator am dat peste Insights for Search for Greasemonkey care e super misto. Versiunea ptr Chrome e aici.

Ideea scriptului e de a returna, in functie de cautarile din Google, rezultate bazate pe Insights for Search. In partea dreapta, dupa instalare, ar trebui sa apara 3 sectiuni specifice. La baza scriptul returneaza rezultatele ptr US, dar dupa o mica joaca si ceva rugaminti pe la prieteni am reusit sa il fac sa mearga si pe .ro.

up__location=RO&up__category=0&up__time_range=2-m&

Partea ce trebuie modificata e aveti aici , e creata ptr Romania. Graficele returneaza rezultate ptr ultimele 2 luni din momentul in care faceti cautarile. Puteti modifica perioada dupa cum vreti voi, eu am ales 2 luni ptr a vedea un trend constant. Am facut teste ptr o singura luna si ptr 3, n-am fost cine stie ce multumit. Apoi trendurile au nevoie de macar 1 luna ptr a fi relevante.

Multumesc haipa ptr ca mi-ai zis unde sa gasesc extensiile ptr Firefox in win 7, ca mi-am mancat unghiile cu cautarile pe Google. La fel, multumesc Octavian ptr modificarile facute.

Nu sint programator si nu am pretentia ca ceea ce am facut sa fie mare lucru, dar cred ca e util multora. 🙂

7 comentarii la „Statistici ptr cuvinte cheie direct in pagina de cautari”

  1. Am instalat si eu si am reusit sa fac modificarea necesara, conform indicatiei. Unealta asta fine la fix pentru ca urma sa fac ceva ore de research pentru identificarea unor nise noi de afiliere :)

  2. Iote ca m-ai facut sa instalez Greasemonkey dupa o buna bucata de timp. Pare destul de interesant si util in acelasi timp.

  3. Din pacate pentru google ro nu am reusit sa il instalez, unde anume in fisierele de la windows 7 sau mozila fac acea modficare

Comentariile sunt închise.