X
    Categories: SEO

Secrete SEO dezvaluite

Un titlul de post senzational, stiu. 😀
Si titlul si postul ar trebui sa fie senzationale, la fel ca si subiectul. Secrete Seo dezvaluite in premiera in .ro…un fel de OTV seo. 😕

Acum partea serioasa, exista secrete Seo si o sa vi le spun in premiera senzationala extra uimitoare… secretul in Seo e….. munca. <:-P

Senzational secret seo, nu?

Deci, daca muncesti mult ai dezvaluite toate secretele Seo si o sa devii …. fara secrete Seo.

Cei care spun ca au secrete seo si le dezvaluie contra cost….nu au secrete pentru ca dezvaluindu-le contra cost marele secret seo….nu mai e secret. DOh!!!

Din ce in ce mai multi experti seo din .ro vand contra cost secrete seo. O marlanie care nu e neaparat specific romaneasca, dar care prinde foarte bine si la noi, mai ales ca seo a devenit un subiect destul de discutat intre webmasteri. Toate firmele ofera servicii seo, normal ale lor sint mai bune decat alte concurentei…putini din ei avand rezultate, un profil puternic si clienti care sa ii recomande.

Spre exemplu:

Nu dam nume de firme, pentru ca nu intentionez sa discreditez o firma, ci sa semnalez o prostie…o marlanie.

Serviciile Seo garantate sint o alta marlanie. Ca o firma sa ofere garantii seo ar trebui sa stie ca un rezultat nu poate fi grarantat, pentru ca daca e garantat… ceva nu e in regula.

Nu mai zic ca nu exista secrete seo in „a fi listat in Googlein mai putin de 24 de ore„. Unii au reusit sa fie listati in Google imediat dupa postare, 24 de ore fiind deja un termen destul de mare.

Unii indivizi, ptr ca nu le pot spune prestatori seo, au inventat moroare de cautare noi: Google Seo , Yahoo Seo, Msn Seo.

Nu ar trebui sa fiti mirati, orice se poate in .ro Sint sigur ca si ei au secrete seo de dezvaluit. 😉

Daca oferi astfel de secrete seo, am un sfat … ar fi sa-i lasi pe cei care stiu seo sa faca seo cum trebuie, astfel incat seo sa nu devina o magie pentru clienti sau un domeniu de speriat datorita serviciilor oferite de firme care nu au o treaba cu asa ceva, dar vor sa mai castige un ban in plus.

Unii si-au gasit o noua pasiune: pescuitul. Ceea ce e benefic. ^:)^

Post cu tenta ironica si iz de misto la adresa celor care cred ca astfel de marlanii nu pot fi combatute. Evident, repetarea cuvantului „secrete seo” e cu un scop clar: iesirea la rezultate astfel incat userii romani sa aiba si o versiune reala a ceea ce se numeste „secrete seo”.

Krumel:

View Comments (21)

  • pot sa zic si io ceva? e ironic ca vorbesti de idioti care fac seo, intr-un post in care iti pui link catre tine pe cuvintele cheie.

  • Ca o firma de SEO, sa poata garanta listarea unui site in primele pagini ale Goolge Search, in mai putin de 24 de ore, firma aia ar trebui sa se numeasca Google Inc.
    Goolge nu are niciun secret. Toate instrumentele de optimizare, sunt disponibile in Goolge Webmasters, iar trucurile de redirectionare PR, ridicare fortata a unui site in cautari dupa anumite chei, nu sunt procedee agreate de Goolge Search.

  • pai tocmai, o ironie la adresa serviciilor lor, tu faci linking catre tine, intr-un seo din ala bun

  • @zoso
    Postul in sine e o ironie, la adresa lor ...nu la adresa mea. Link-urile catre site-ul meu au intentia de a arata o ofera buna si o mentalitate profitabila ambelor parti.

    Mersi ca te-ai rupt mondenitatilor de pe blogul propriu. :)
    Fara ironie...

    @stealth
    Indexare e una, pozitionare e alta. UN site listat in Google nu inseamna ca are o pozitionare buna la un cuvant cheie, mai degraba are pagini indexate.

    In rest ai dreptate. :)

    Daca mesterii respectivi s-au referit la ranking, e si mai grav.

    Mersi de comentarii la toti. :)

  • In sfarsit, secretele SEO sunt dezvaluite pentru muritorii de rand! Cunoasterea nou sorbita este aproape coplesitoare, dar voi incerca sa le acaparez cat pot de bine ::D:D:D

    Acum serios, astia chiar sunt lame cu 'serviciile SEO.' Ma rog, no offence, dar la noi industria SEO e inca in '99 (nu toata lumea, tu esti exemplu clar).

    Everybody like to party like it's 1999, but not on the interwebz :D

  • Majoritatea acelor bucati de pagini web, ccred ca au un rol de marketing, sau sa impresioneze potentialul client cu ceva de genu: "Gandalf este de partea noastra, noi facem seo bun." Indexarea rapida a unui website nu depinde si de statisticile acestui site? Adica daca are multi vizitatori, seo bun, etc, acesta va fi indexat in mai putin de 24 de ore, daca nu prea are vizitatori, indexarea ar putea sa dureze 3-4 zile? True or False?

  • Sa amurim un pic lucrurile, a fi listat poate insemna 2 lucruri: 1. a fi indexat si 2. a iesi la cautari <ranking>

    1. ca sa fi indexat nu ai nevoie de nici un secret si nu dureaza 24 de ore.
    e-sema.com/index.php/2007/07/26/23-google-calculates-serps-in-14-minutes-and-goes-real-time
    komarketingassociates.com/blog/how-fast-is-google-indexing-your-site/
    googlesystem.blogspot.com/2007/07/google-indexing-many-web-pages-in-real.html
    affiliates4u.com/forums/google-adwords/77745-google-indexing-pages-23-seconds.html

    Tin minte ca erau site-uri in Google index la cateva secunde de la postare. Google a rezolvat demult "problema" asta.

    Criteriile de indexare rapida tin de domeniu, vechime si IBL-uri.

    2. Ranking-ul e alta treaba, aici trebuie sa consturiesti link-uri de sustinere ca sa iesi la cautari.

    Nu cred ca statisticile influenteaza indexarea, ci mai degraba ati factori. I-am enumerat anterior.

    Stefan, rolul de marketing in cazul asta duce in eroare clientul, nu promoveaza un serviciu.

    Uite ca am mai dezvaluit din "secrete seo". :D