Nimicul lui Krumel

Secrete SEO dezvaluite

Un titlul de post senzational, stiu. 😀
Si titlul si postul ar trebui sa fie senzationale, la fel ca si subiectul. Secrete Seo dezvaluite in premiera in .ro…un fel de OTV seo. 😕

Acum partea serioasa, exista secrete Seo si o sa vi le spun in premiera senzationala extra uimitoare… secretul in Seo e….. munca.

Spre exemplu:

Nu dam nume de firme, pentru ca nu intentionez sa discreditez o firma, ci sa semnalez o prostie…o marlanie.

Serviciile Seo garantate sint o alta marlanie. Ca o firma sa ofere garantii seo ar trebui sa stie ca un rezultat nu poate fi grarantat, pentru ca daca e garantat… ceva nu e in regula.

Nu mai zic ca nu exista secrete seo in “a fi listat in Googlein mai putin de 24 de ore“. Unii au reusit sa fie listati in Google imediat dupa postare, 24 de ore fiind deja un termen destul de mare.

Unii indivizi, ptr ca nu le pot spune prestatori seo, au inventat moroare de cautare noi: Google Seo , Yahoo Seo, Msn Seo.

Nu ar trebui sa fiti mirati, orice se poate in .ro Sint sigur ca si ei au secrete seo de dezvaluit. 😉

Daca oferi astfel de secrete seo, am un sfat … ar fi sa-i lasi pe cei care stiu seo sa faca seo cum trebuie, astfel incat seo sa nu devina o magie pentru clienti sau un domeniu de speriat datorita serviciilor oferite de firme care nu au o treaba cu asa ceva, dar vor sa mai castige un ban in plus.

Unii si-au gasit o noua pasiune: pescuitul. Ceea ce e benefic. ^:)^

Post cu tenta ironica si iz de misto la adresa celor care cred ca astfel de marlanii nu pot fi combatute. Evident, repetarea cuvantului “secrete seo” e cu un scop clar: iesirea la rezultate astfel incat userii romani sa aiba si o versiune reala a ceea ce se numeste “secrete seo”.