Nimicul lui Krumel

Discutii cu un roman de la Google Search Quality

Zilele trecute am tinut 2 prezentari la Superweek, un eveniment super misto ca si concept dar si ca efort facut de niste oameni necunoscuti in .ro. Apreciez foarte mult ceea ce au facut si tine sa ii felicit pentru curaj si realizare. Voi reveni cu o recenzie specifica.

Cu ocazia evenimentului am avut ocazia sa stau la discutii cu un roman ce lucreaza la Google si care se ocupa de Search Quality ptr Europa Centrala si de Est. Cu alte cuvinte in atributiile lui intra si Romania. Imediat cum am aflat mi s-au aprins mii de beculete, am zis ca am ocazia sa vb cu un om care stie ce se intampla in zona de cautari pe .ro

Mai jos aveti cateva din raspunsurile pe care le-am primit de la Bogdan Suvar:

Desi as fi avut multe intrebari si cerinte cred ca informatiile primite sint multumitoare. Bogdan Suvar mi-a confirmat faptul ca pe SERPs-ul romanesc vor incepe lucrurile sa se miste si ca cei de la Google au un ochi aruncat si aici. Ii multumesc ptr ca a rezistat tirului de intrebari, ipotezelor si speculatiilor venite din partea mea. Sper la o mai buna comunicare a celor de la Search Quality pentru Romania ptr ca e nevoie.

Discutiile au acoperit mai multe zone din SEO, dar acestea ar fi printre cele mai importante lucruri pentru .ro. Sper la o prezenta mai mare a celor din Search Quality in online-ul romanesc, transparenta si informatia corecta ar ajuta pe multi.