Nimicul lui Krumel

Sint in echipa 2parale

Ieri a fost facut anuntul. Cei de la 2parale s-au extins si am fost inclus si eu in echipa. Am inceput deja treburile, imbunatatirile aduse se vor vedea in curand si sper ca vor fi apreciate.

Ma voi ocupa de afiliati, de comunicarea 2parale, de imbunatatirea platformei prin observatiile proprii, de partea de statistica si rapoarte.

Aveti mai jos citatul ce se refera la mine, postat pe blogul 2parale:

Gabriel Curcudel (aka Krumel) – community manager, responsabil performanta
campanii afiliati, research & development

Minibio – fondator Advert Point, firma ce ofera servicii de SEO, SEM, analiza trafic si comportament
– cofondator Oameni din Online Romania
– editor DMOZ de peste cinci ani de zile.

Fac SEO si SEM in .ro si .com de peste sase ani de zile. Am lucrat si lucrez cu firme cunoscute in .ro, in special multe magazine online. Sunt interesat de comportamentul oamenilor la cautari si pe site-uri. Interesat de UX, CX, IA si alte domenii ce imbina sau contin elemente de design in raport cu intentiile oamenilor pe site-uri.

Am 32 de ani, casatorit, am o fetita numita Lia Ana de 5 luni si sunt din Iasi.

Responsabilitati in 2Parale – consultanta afiliati pentru cresterea performantei, comunicare bune practici in marketing afiliat catre afiliati si furnizori, urmarire tentative frauda.

Am mai scris despre marketingul afiliat pe acest blog, dar si despre 2parale. Intentia si ideile pe care le aveam voi incerca sa le realizez cu ei, ar trebui sa aduca un plus sistemului din moment ce rezolva problema targetarii pe site-urile/blog-urile generaliste.

Mai am o singura chestie de realizat si asta tine de modul cum se fac cautarile pe un site si cresterea conversiilor sau a rezultatelor relevante. Daca nu reusesc sa o implementez …o fac publica si astfel o sa o poata face altii. O sa revin..

Intentia celor din 2parale e de a educa atat furnizorii dar si afiliatii, de a crea un mediu care sa se miste in niste reguli si politici agreate de toti, sa genereze bani de ambele parti si sa dezvolte o zona in industria online bazata pe performanta in vanzarile online si nu numai.

O sa ma gasiti cu niste articole pentru afiliati si furnizori pe blogul 2parale, blog care in curand isi modifica structura si designul.

Sint multle planuri de indeplinit, sint sigur ca echipa actuala reuseste sa se impuna pe piata romaneasca a marketingului afiliat, piata care pare sa atraga destul de multi oameni interesati.