Home » Marketing Afiliat » Sint in echipa 2parale

Sint in echipa 2parale

 • Krumel 

Ieri a fost facut anuntul. Cei de la 2parale s-au extins si am fost inclus si eu in echipa. Am inceput deja treburile, imbunatatirile aduse se vor vedea in curand si sper ca vor fi apreciate.

Ma voi ocupa de afiliati, de comunicarea 2parale, de imbunatatirea platformei prin observatiile proprii, de partea de statistica si rapoarte.

Aveti mai jos citatul ce se refera la mine, postat pe blogul 2parale:

Gabriel Curcudel (aka Krumel) – community manager, responsabil performanta
campanii afiliati, research & development

Minibio – fondator Advert Point, firma ce ofera servicii de SEO, SEM, analiza trafic si comportament
– cofondator Oameni din Online Romania
– editor DMOZ de peste cinci ani de zile.

Fac SEO si SEM in .ro si .com de peste sase ani de zile. Am lucrat si lucrez cu firme cunoscute in .ro, in special multe magazine online. Sunt interesat de comportamentul oamenilor la cautari si pe site-uri. Interesat de UX, CX, IA si alte domenii ce imbina sau contin elemente de design in raport cu intentiile oamenilor pe site-uri.

Am 32 de ani, casatorit, am o fetita numita Lia Ana de 5 luni si sunt din Iasi.

Responsabilitati in 2Parale – consultanta afiliati pentru cresterea performantei, comunicare bune practici in marketing afiliat catre afiliati si furnizori, urmarire tentative frauda.

Am mai scris despre marketingul afiliat pe acest blog, dar si despre 2parale. Intentia si ideile pe care le aveam voi incerca sa le realizez cu ei, ar trebui sa aduca un plus sistemului din moment ce rezolva problema targetarii pe site-urile/blog-urile generaliste.

Mai am o singura chestie de realizat si asta tine de modul cum se fac cautarile pe un site si cresterea conversiilor sau a rezultatelor relevante. Daca nu reusesc sa o implementez …o fac publica si astfel o sa o poata face altii. O sa revin..

Intentia celor din 2parale e de a educa atat furnizorii dar si afiliatii, de a crea un mediu care sa se miste in niste reguli si politici agreate de toti, sa genereze bani de ambele parti si sa dezvolte o zona in industria online bazata pe performanta in vanzarile online si nu numai.

O sa ma gasiti cu niste articole pentru afiliati si furnizori pe blogul 2parale, blog care in curand isi modifica structura si designul.

Sint multle planuri de indeplinit, sint sigur ca echipa actuala reuseste sa se impuna pe piata romaneasca a marketingului afiliat, piata care pare sa atraga destul de multi oameni interesati.

17 comentarii la „Sint in echipa 2parale”

 1. Mult succes la noul job. Ma bucur sa aud ca cei de la 2parale aduna oameni foarte capabili in echipa lor.
  P.S. Stie cineva cat fac 5 + 8 ?

 2. Cred ca ar fi cazul ca cei de la 2parale sa se ocupe putin si de afiliati si sa-i trateze corect! De ex. daca au facut 90 RON si nu mai vor sa foloseasca sistemul sa li se dea cei 90 RON nu sa li se fure banii!

 3. Mersi Haotik..
  Unul, dupa cum vezi eu ma voi ocupa de afiliati. Deci daca ai detalii te rog sa mi le trimiti la gabriel curcudel 2parale ro .

 4. Eu cred ca cei de la 2parale au luat o decizie inteleapta atunci cand te-au cooptat in echipa , pentru ca aveau nevoie de cineva cu experienta in online si tu esti printre cei mai buni oameni din online .
  Noroc si succes in activitate !
   

 5. Multa treaba vei mai avea mài Krumel mài
  Eu unul sant sant un pic circumspect cand e vorba de marketingul afiliat in Romania
  Va trebui sa duci o lupta acerba de educare in principal a proprietarilor de magazine online si sa asiguri un suport foarte bun cel putin prin email proprietarilor de situri.
  Daca proiectul este de lunga durata si cu o echipa formata din oameni capabili este foarte posibil ca in cativa ani sa avem si noi in Ro un fel de Linkshare.
  Bafta multa si tot atat de multa ambitie

 6. Felicitari si succes.
  Imi pun increderea in tine sa gasesti o metoda ca 2 parale sa fie profitabil ca marketing afiliat si pentru magazinele online de IT&C.

 7. Chiar ma bucur ca esti acolo si stiu ca ai sa faci tot posibilul sa faca baietii bani :D.
  Multa multa rabdare si mult succes.

Comentariile sunt închise.