Search Marketing Seminar Superweek 2012

Zilele trecute am fost invitat sa tin 2 prezentari le SuperWeek, un seminar de Search marketing care se anunta super misto. E un eveniment cu un inceput interesant in Ungaria, din cate vad, eveniment ce acopera strict zona de SEO, SEM, PPC si Analytics.

Invitatii sint reprezentanti Google si in general oameni care acopera domeniul asta in tarile lor. Din cate vad, din Romania vor participa, momentan, Cristian Ignat, Olivian Breda, Aurelian Popa, Liviu Taloi si Ionut Munteanu.

Eu voi tine 2 prezentari ce acopera zona de Competitive link analysis si link management si apoi Local Search in 2013. Voi pregati niste statistici pentru Romania, prezentari scurte de tooluri romanesti din domeniu dar si niste oferte speciale pentru cei interesati sa le foloseasca. Sper sa aduc valoare atat prin informatii cat si prin oferte.

Citeste si:  Filmic - locul unde tot ce-i scurt ruleaza

Si ptr ca tot vorbim de oferte, urmatoarele coduri va ofera o reducere de 10% pentru eveniment:

ZGbNRgBi0W
DL0nZCpU
N0eMWshm
m2hyzgbr

Pe pagina de inregistrare a evenimentului le puteti folosi. Evenimentul e pe 23 -24 octombrie, la Sinaia. Din punctul meu de vedere, faptul ca astfel de evenimente au aparut in Romania e un lucru bun. Sint multi oameni in Romania care citesc stiri de pe .com si apoi vin in .ro ptr a se da cocosei. Nu tot ce apare pe .com se aplica pe .ro, zic lucrul asta de mult timp.

Recomand firmelor sa isi trimita angajatii, e o oportunitate ptr a face contacte, a invata si a te expune unor discutii cu un nivel ridicat. Ne vedem la seminar. 🙂

Citeste si:  "Clientul clientului" - prezentare ODO Iulian Avasiloaia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *