Online Career Day eveniment online in Iasi prin ODO

Ciprian Gavriliu e capul rautatilor, a planuit un alt eveniment online in Iasi. Asta nu e singurul eveniment planuit de cei din ODO Iasi, v-am mai zis despre IasiNet.ro Business Networking Event sau
Internet Myths Trends Opportunities Day Iasi. Vor mai urma si altele in aceasta primavara si in toamna.

E fain sa participi la asa ceva,mai ales cand ai oameni care se implica si exista interes comun. Oamenii sint mai puternici cand sint uniti si realizeaza mai multe.

Revenind la Online Career Day Iasi, ar trebui sa va dau si comunicatul de presa, e opinia oficiala:

Clubul Oameni din Online organizeaza la Iasi in 7 Martie 2009 Career Day, un eveniment pentru studentii si tinerii care isi doresc o cariera in domeniul Internetului.

Desi industria online din Romania este inca la inceput si firava, se resimte nevoia unui cadru educational care sa ajute la formarea viitoarelor generatii de profesionisti. Am dorit sa oferim prin Career Day repere si solutii concrete tinerilor pasionati care vor o cariera in online. Participantii vor avea acces la peste 5 ore cu informatii, puncte de vedere, idei si sfaturi venite din partea unor profesionisti cu experienta. Dorim sa incurajam si dezbaterile deschise si aprinse in care sa aflam mai multe din problemele pe care cei aflati la inceput le au si cum pot fi ele rezolvate.

Pe termen mediu si in masura in care vor exista solicitari, ne dorim sa realizam noi editii si in alte centre universitare importante precum Cluj, Timisoara sau Bucuresti. Aparitia a cat mai multor initiative care sa sprijine educatia specifica in randul tinerilor se va reflecta direct intr-o crestere sanatoasa a industriei de online din Romania.

Participarea la eveniment este gratuita insa necesita o inregistrare prealabila la adresa: http://www.careerday.oamenidinonline.com/

Eu zic ca e clar, incercam sa informam si sa educam (atat cat putem) tinerii prin experienta noastra, online-ul fiind o industrie alternativa ce poate dezvolta zone ce sufera economic.

Citeste si:  Despre link building la TeComm 2011 Cluj

Aveti pe site afisat programul si cei ce vor vorbi la eveniment. Sint oameni ce lucreaza sau sint din Iasi, prefer sa evit fraze de genul “oameni de succes” sau “care au proiecte de succes”, pentru ca personal sint satul de atata succes in .ro E destul de clara treaba in .to, toti fac succes.

Ok, oamenii astia au alte interese decat “succesele” si “eficienta online”. Sint sustinuti si recomandati de ceea ce fac in online, de atitudinea si modul cum fac lucrurile si mai putin de faptul ca sint “(ne)cunoscuti”.

Voi vorbi impreuna cu Cristian Ignat si Razvan Alexa despre marketingul online, in special cel pe Google.ro (pe .com sint altii care se pricep mai bine) avand ca scop initierea in marketingul facut pe motoarele de cautare, SEO, SEM sau marketing afiliat. Toti trei avem experiente in domeniul asta si vrem sa impartasim informatii despre aceste domenii.

Citeste si:  Interviu in Ziarul de Iasi despre Link your Business

Sinteti bine veniti la eveniment, iesenii au nevoie de astfel de evenimente. Va asteptem sa va inscrieti la eveniment sint sigur ca o sa va fie util.

In curand, alte informatii despre celalat eveniment online, pe care il vom tine in martie la Iasi.

Career Day in Iasi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *