Intalniri ODO si JCI

O sa comasez informatiile despre intalnirile ODO si JCI intr-un singur articol, zilele astea sint destul de ocupat si cred ca e mai ok asa.

Sint multe evenimente interesante in Iasi, eu voi vorbi doar despre cele la care particip si pe care le sustin.


Intalnirea ODO de la Memories Caffe

La Memories Caffe am avut un studiu de caz cerut de Noni Trofin pentru 360city, un portal local ce ofera informatii despre evenimentele si localurile iesene.

L-am luat la puricat, onpage in principal, ce tine de useri, de marketing, de design si dezvoltare. E foarte misto sa auzi ce pareri au altii din diferite domenii. Ajungi sa inveti lucruri pe care de obicei nu le “vezi”.

crp-project-036 crp-project-038
crp-project-041 crp-project-048
crp-project-043 crp-project-049

Am profitat de ocazie si am cerut feedback si pentru IasiNet.ro, mi s-au confirmat nevoile legate de interactionarea userilor, instiintari pentru evenimente si alte optiuni utile ce vor fi implementante in sistem.

Citeste si:  Prezentarea SEM si SEO de la Oameni din Online

Intalnirea JCI Iasi
Ieri am fost la intalnirea JCI Iasi. Sint on pregatire cateva evenimente la care JCI Iasi participa sau sint organizatori.

In primul rand, din cate am inteles, in jur de 12 oameni din ICI Iasi vor participa la conferinta europeana JCI BUDAPESTA 2009 care e in iunie.

Urmeaza pe 18 iunie IasiNET Business Wings, eveniment local de socializare si afaceri, cu participare a unor companii aeriene importante: Tarom, Austrian Airlines, Malev si Cirrus. O sa fie foarte interesant pentru ca tura asta vor veni mai multi oameni de afaceri ieseni (si nu numai) iar timpul de socializare e mai mare.

Nu in ultimul rand, se fac pregatiri pentru Conferinta si Congresul National JCI, JCI Iasi sint organizatori. Evenimentul national e intre 29 octombrie-1 noiembrie la Iasi.

Citeste si:  Interviu in Ziarul de Iasi despre Link your Business

Intalnirea JCI Iasi a avut loc tot la Memories Caffe, un loc foarte bun pentru a organiza intalniri de orice fel. Le multumim pentru ospitalitate. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *