SEO, SEM, PPC, link building in .ro

Saptamana au fost scrise mai multe materiale din domeniile astea, materiale bune ce merita amintite. Personal ma bucur ca se incepe a scrie nisat pe domenii in care (uimitor) toti sint priceputi, ca sa nu zic experti. Cred si eu, citesti ce fac altii si te dai vedeta pe forumuri sau bloguri.

De ce sa te promovezi prin Google Adwords ? Cristian Ignat face un sumar ce motiveaza folosirea Adwords-ului ca metoda de promovare. Explicatiile sint clare, motivele sint scrise astfel incat mai oricine sa inteleaga.

Cristian are 3 posturi pe blog, dar eu astept la mai mult de la el. 😀

Tudor Mateescu da Sfaturi SEO, “Limitate” via Twitter. Misto metoda, sper sa ii mearga. As fi preferat sa scrie mai des, dar fiecare isi are propriul interes si propria metoda.

Citeste si:  Despre link exchange ca modalitate de link building

Eugen Busoiu structureaza cateva pros and cons in SEO & PPC cu care sint de acord. Mai jos o sa vedeti niste comentarii care limiteaza interpretarile, indicat e sa aplici SEO sau SEM in functie de strategie si nevoi.

Tudi scrie despre Link Exchange ca Tehnica de Link Building un articol care ar trebui sa faca pe multi din .ro mai …educati in domeniul asta. O “mura-n gura” ce ar trebui promovata, articolul se diferentiaza prin calitate de multe altele scrise de oamenii din domeniu.

Felicitari Tudi. 🙂

Manuela Stoica de la ePayment da 10 idei de marketing pentru 2009. Util celor ce au magazine online si nu numai.

Citeste si:  Link building prin comentarii pe bloguri si forumuri dofollow

Din pacate la intalnirea ANEC nu am apucat sa vorbesc cu ea prea mult.

Cam asta ar fi pe SEO, SEM, PPC, link building in .ro. Respecte si consideratii tuturor.

As mai adauga o atitudine de trei lei a unui aprobat si respectat personaj din .ro care urca pe altar, in mod gresit, o singura persoana in lupta impotriva spamului. In .ro sint multi care lupta impotriva spamului (unele date in judecata pentru ca au demascat spamul), doar ca ele nu sint in anturajul persoanei respective ceea ce le face neimportante.

Oricum, sintem obisnuiti cu ipocrizia in .ro

Kill all your idols.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *