Home » Link building » Link building prin Galerii CSS, Social Media sau comunicate de presa

Link building prin Galerii CSS, Social Media sau comunicate de presa

  • Krumel 

Un nou articol in continuarea tutorialului SEO pe care il tin cu Remus trateaza alte modalitati de a face rost de back link-uri pentru site-uri. E destul de enervanta disperarea dupa IBL-uri, de multe ori unii ajunga sa faca lucruri care au efect negativ asupra site-urilor. Modalitatile de link building prezentate in tutorialul nostru nu sint o forma de a face spam, ci doar modalitati de a promova corect site-uri.

Am auzit destul de des pareri despre link building, in special se spune ca pentru a promova un site pe motoarele de cautare ai nevoie doar de Page Rank si back link-uri. Nu e asa, nu doar ele promoveaza un site pe motoarele de cautare.

Link Building prin Galerii CSS.
O forma de a face rost de un link cu autoritate e inscrierea site-ului, facut in CSS, in Galeriile CSS. Sint site-uri specializate ce prezinta realizari web bazate in totalitate pe CSS. Site-urile sint bine vazute de Google, au autoritate si pot fi folosite pentru a lua link-uri.

Eu am testat metoda asta pe .ro, site-ul inscris e si acum pe locul 1 la cautari dupa aproape 2 ani. Din galeriile CSS site-ul isi face rost de autoritatea necesara pentru a urca la cautari si Page Rank.

Nu e indicat sa spamati acele site-uri daca nu aveti un site realizat in CSS.

Link building prin Social Media.
Au aparut si in .ro destule site-uri de Social Media, retele sociale, retele de media sharing, microbloguri pentru anunturi pe twitter, etc. Unele din ele sint bune, pentru ca dau link bun inapoi catre site.

Nu e indicat sa spamati acele site-uri daca nu aveti un site care sa fie conform acestor medii.

Link building prin comunicate de presa
Practicat deja cu succes pentru laude eterne, comunicatele de presa pe langa construirea unui band pot da si un link spre site. Evident nu toate site-urile dau link back dar totusi avand in vedere ca „baieti la 2 capete” sint ok de folosit.

Deasemenea, util pentru ridicarea unui brand dar si pentru SEM.

Nu e indicat sa spamati aceste site-uri daca nu aveti ce comunica.

Remus a scris despre Ziua 20: Social Buzz si link building

2 comentarii la „Link building prin Galerii CSS, Social Media sau comunicate de presa”

  1. „nu aveti un site realizat in CSS”
    Cam ciudata exprimarea.

    Oricum, ideea cu galeriile CSS este doar un beneficiu indirect obtinut din crearea unui produs de calitate. Produsul este in acest caz un website cu un design deosebit.
    Tot asa poti inscrie un site facut in Flash in galeriile cu situri Flash, un site in RoR in galerii cu situri facute in RoR, etc.

  2. Cred ca Krumel se referea la site-urile facute doar cu div-uri. Poti folosi modul asta de a obtine backlink doar daca ai intradevar un design bun la site, de obicei pe galerii se modereaza, cel putin pe alea mari.

Comentariile sunt închise.