Despre link building la TeComm 2011 Cluj

Pe 13-14 Octombrie voi fi in Cluj-Napoca la TeComm pentru a vorbi despre link building pentru magazinele online romanesti.

Voi incerca sa tratez subiecte precum: structura unui magazin online, cuvintele cheie si cum generez o structura potrivita pentru link building, anchor texte pentru link-urile generate, strategii privind link building-ul corelate cu structura site-ului si anchor textul lor, surse de link building in Romania, diferentieri in SERPs din punctul de vedere al link-urilor primite sau generate, rezolvarea duplicate content-ului prin link building, o scurta analiza concurentiala pe link building ca studiu de caz, eventual discutii despre evaluarea link-urilor obtinute/cumparate.

Asa cum am precizat, voi vorbi strict despre ceea ce se intampla in Romania. Una din greselile pe care le fac destul in .ro e ca nu se adapteaza algoritmilor activi pe .ro. Faptul ca citesti niste bloguri sau forumuri de pe .com despre SEO si SEM, nu inseamna decat ca esti la curent cu ceea ce se intampla. In nici un caz nu inseamna ca stii ce se intampla in .ro. Ca sa stii ce se intampla in .ro trebuie sa lucrezi in .ro si sa experiementezi/observi modificarile specifice. Detaliem la eveniment.

Citeste si:  Link building - semnale vs. factori

La eveniment vor mai vorbi: Marius Ghenea (FIT DISTRIBUTION), Bogdana Butnar (GOOGLE), Dorin Boerescu (2PARALE), Cristian Manafu (THE CONNECTOR), Liviu Taloi (SITE AUDIT), Cristian Ignat (2PARALE), Alexandru Israil (MARKET MINDS),
Bogdan Manolea (LEGI-INTERNET. RO), Lorand R. Minyo (Inc3) si Mihai Brehar (AVANTICART).

Pentru inscrieri pana la data de 31 august, participantul beneficiaza de un discount de 20% din valoarea taxei de participare, pentru oricare din pachetul ales.

Pentru inscrieri intre 1 septembrie si 30 septembrie, participantul beneficiaza de un discount de 10% din valoarea taxei de participare, pentru oricare din pachetul ales.

De asemenea pentru 3 sau mai multe persoane din aceeasi companie reducere de 10% la fiecare pachet de participare.

Detalii despre pret, vorbitori, subiecte, reduceri si ce mai e gasiti pe site-ul lor.

Citeste si:  Tutoriale seo sau cum sa iti faci corect un site si sa iesi la rezultate

Voi vorbi in ziua a 2-a, adica vineri 14.10.2011 si voi fi ultimul care inchide evenimentul.

Am aproximativ o ora de discutii despre link building in Romania, probleme frecvente, conceptii gresite despre link building, studii de caz, raspunsuri la intrebari din sala.

O sa fie misto. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *