Nimicul lui Krumel

Greseli (incredibile) realizate in .ro la lansarea unui site

M-am gandit sa scriu articolul asta pentru ca inca vad cum „antreprenorii” din .ro lanseaza site-uri ca si cum ar da drumul la apa unui vapor, cu sampanie sparta, fanfara si multi „gura casca”. O sa spuneti ca nu inteleg ce inseamna PR, o sa va spun ca da …genul asta de PR nu il inteleg.

E un fel de “graba strica treaba” in .ro, frecvent sint lansate si promovate site-uri ce nu sint terminate sau care nu au trecut printr-un filtru de verificare. Evident, pretentiile sint mari pentru ca ele apartin unor asi in online-ul romanesc. Nu mai vorbesc de faptul ca ele dupa 2-3 luni mor subit.

Am vazut greselile astea si la clienti de ai mei dar si la mari antreprenori romani care, grabiti sa lanseze la apa un esec, uita sa acopere niste lucruri. Le voi enumera in cele ce urmeaza:

Cam astea ar fi in mare, s-au nimerit sa fie 10, greseli pe care multi din .ro le fac. Am incercat sa nu acopar doar partea de SEO pentru ca nu e singurul lucru care conteaza. Cred ca lista ar putea fi marita, totusi “sa nu exageram”..

Greselile astea raspund intrebarii: „tu ce ai facut pentru .ro?”, evident versiunile sint cu mult mai cosmetizate …sau photoshopate.