Nimicul lui Krumel

Advert Point pro bono publico

Satul de cererile de oferte SEO si SEM deloc interesante pentru Advert Point (multi vor SEO si SEM ca sa scoata bani din CPM sau din Adsense – majoritate cu bloguri WP ce nu necesita SEO, ci SEM) m-am gandit ca ar fi bine sa ofer gratuit consultanta SEO si SEM site-urilor non comerciale, site-urilor de continut, in special site-urilor ce promoveaza atitudini pozitive.

Asta e si un raspuns pentru cei care cred ca daca ma au pe mess, Twitter sau sintem in grupuri de discutie, ma cred un bun samaritean. Sint samaritean, dar nu cu cei care fac bani de pe urma “prieteniei” cu mine, ci cu cei care intr-adevar au nevoie de ajutor.

Asa ca de azi sintem mai deschisi la minte si la propuneri de la site-uri ce apartin zonei non comerciale, asociatii, organizatii, site-uri de voluntari, site-uri ce au ca interes educatia si atitudinea, site-uri ce nu sint interesate de CPM, Adsense si alte modalitati “istericale” de a face bani din online.

Incercam sa promovam site-urile cu atitudine, de calitate, care sint interesante si importante pentru oameni si care nu sint indeajuns promovate.

Site-urile propuse vor fi triate de Advert Point, promovate pe acest blog si consiliate pentru SEO si SEM. Totodata, firmele romanesti ce vor sa sustina aceasta initiativa sint rugate sa se manifeste printr-un mail catre noi. Sintem dispusi sa colaboram si sa promovam astfel de site-uri non comerciale.

Sustinem firmele sau oamenii care au atitudine pro bono sau voluntarii si credem ca astfel de initiative sint bune online-ului romanesc. E nevoie in .ro de o alta atitudine care sa ajute, sa educe, sa disciplineze oamenii pentru a avea un online de calitate.

Voi crea o categorie “pro bono” in care o sa pun site-urile pe care le-am consiliat si care ar merita si atentia voastra ca resursa utila.

Asteptam mailuri pe probonoadvertpointro cu propuneri si colaborari.

Actualizat: impreuna cu Adrian Basalic oferim si Usability review, pro-bono si e posibil sa vedem si de design.

Asteptam propuneri.