Home » Internet Marketing » Advert Point pro bono publico

Advert Point pro bono publico

 • Krumel 

Advert Point Satul de cererile de oferte SEO si SEM deloc interesante pentru Advert Point (multi vor SEO si SEM ca sa scoata bani din CPM sau din Adsense – majoritate cu bloguri WP ce nu necesita SEO, ci SEM) m-am gandit ca ar fi bine sa ofer gratuit consultanta SEO si SEM site-urilor non comerciale, site-urilor de continut, in special site-urilor ce promoveaza atitudini pozitive.

Asta e si un raspuns pentru cei care cred ca daca ma au pe mess, Twitter sau sintem in grupuri de discutie, ma cred un bun samaritean. Sint samaritean, dar nu cu cei care fac bani de pe urma „prieteniei” cu mine, ci cu cei care intr-adevar au nevoie de ajutor.

Asa ca de azi sintem mai deschisi la minte si la propuneri de la site-uri ce apartin zonei non comerciale, asociatii, organizatii, site-uri de voluntari, site-uri ce au ca interes educatia si atitudinea, site-uri ce nu sint interesate de CPM, Adsense si alte modalitati „istericale” de a face bani din online.

Incercam sa promovam site-urile cu atitudine, de calitate, care sint interesante si importante pentru oameni si care nu sint indeajuns promovate.

Site-urile propuse vor fi triate de Advert Point, promovate pe acest blog si consiliate pentru SEO si SEM. Totodata, firmele romanesti ce vor sa sustina aceasta initiativa sint rugate sa se manifeste printr-un mail catre noi. Sintem dispusi sa colaboram si sa promovam astfel de site-uri non comerciale.

Sustinem firmele sau oamenii care au atitudine pro bono sau voluntarii si credem ca astfel de initiative sint bune online-ului romanesc. E nevoie in .ro de o alta atitudine care sa ajute, sa educe, sa disciplineze oamenii pentru a avea un online de calitate.

Voi crea o categorie „pro bono” in care o sa pun site-urile pe care le-am consiliat si care ar merita si atentia voastra ca resursa utila.

Asteptam mailuri pe probono< at >advertpoint< . >ro cu propuneri si colaborari.

Actualizat: impreuna cu Adrian Basalic oferim si Usability review, pro-bono si e posibil sa vedem si de design.

Asteptam propuneri.

26 de comentarii la „Advert Point pro bono publico”

 1. Pot sa zic ca daca nu era Krumel pe seopedia eu nu stiam ce e ala SEO.  Lucrurile au evoluat de atunci si am prins si eu ceva cunostiinte, de foarte multe ori m-a ajutat cu un sfat bun cand lucrurile ma depaseau. Multumesc frumos. AltIasi creste si pentru ca mai multi oameni din online m-au ajutat, iar Krumel cunoaste cam toate etapele proiectului :). Thanks buddy.

  O initiativa foarte buna, nu mai poate spune lumea acum ca vrea sa faca un lucru bun si nu are unde gasi sprijin. Daca vrei consultanta seo/sem te duci la Advert Point, daca vrei design te duci la X3Studio – Proiect1000  si tot asa . Poate si pe programare vor incepe firmele sa porneasca astfel de campanii „PRO BONO PUBLICO”.

 2. I’m in … oricand ai nevoie de ajutor pe partea asta stii de unde sa ma iei.
  ps
  bun post, era nevoie.

 3. Felicitari sincere pentru initiativa !
  Daca te pot ajuta cu ceva prin 3ner.ro, te rog sa ma anunti…
  Eu incerc de cand am lansat site-ul  sa sprijin evenimente si traininguri interesante, asa ca poate reusim sa facem ceva impreuna. I’m in !

 4. apropo de comentarii si de laude,
  pe langa faptul ca e o initiativa onorabila, ar trebui lumea sa te mai laude si pentru ca e o strategie bine aleasa. 
  adica:
  poate in particular, pentru tine nu e cazul (ca din cate ziceai o duce bine seo in aceste timpuri), dar pun pariu ca urmeaza un an in care multi vor folosi tehnica samplingului in servicii (de consultanta) 
  😉

 5. Mihail, blogurile folosesc pluginuri pentru optimizare onpage.

  Ptr offpage, vezi ca sint posturi in care ofer solutii ptr a face rost de IBL-uri.

  Sint sigur ca o sa te descurci.
  🙂

 6. Eu chiar as vrea, daca se poate, sa primesc ajutor pentru LumeBuna.ro 😀
  Am dat email dar nu am primit nici un feedback.

 7. Stefan Alexdandru

  Sint samaritean, dar nu cu cei care fac bani de pe urma “prieteniei” cu mine, ci cu cei care intr-adevar au nevoie de ajutor.

  So true. Asa trebuie procedat!

 8. I see 🙂 Oki Doki.

  Mai am doar o mica provocare cu GA si poate ma poti ajuta. Am observat ca nu imi face tracking la outbound clicks pe bannerele din site. Aveti cumva idee de la ce ar putea fi? Eu m-am gandit pana acum la 2 chestii, dar nu imi dau seama daca e asa sau nu:

  1. pt ca am pus target=”_blank”?
  2. pt ca sunt in widgets area?

  Una din astea sau altceva?

  Thanks!

 9. Optimizare WordPress, Link Building prin directoare web si Resurse romanesti pentru link building doar cateva resurse utile pentru tine Mihail.

  WP-ul e usor de optimizat, foloseste twitter si restul.

  Optiunea pro bono nu e pentru a „optimiza” un WP.
  Sper sa am intelegi.

Comentariile sunt închise.