Home » Despre

Despre

Krumel-Advert-PointSint editor Dmoz si Musicmoz pentru sectiunile in limba romana din 2004. Sint consultant SEO si specialist SEO, zona principala in care activez e optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare.

Asta inseamnand analiza onpage si offpage, recomandari optimizare continut, auditare tehnica SEO (crawling si indexare), analiza pe cuvintele cheie utile pentru urcarea la cautari.

Advert Point e una din firmele pe care le detin, sintem axati in special si strict pe optimizarea site-urilor web si promovarea lor in motoarele de cautare.

Oferim consultanta SEO si SEM, administrare de conturi PPC (Adwords si Facebook), analize concurentiale privind backlink-urile, cresterea ratei de conversie, analize privind imbunatatirea experientei pe site, analize si raportari specifice privind sursele de trafic si performanta lor, strategii online de crestere a vanzarilor, fidelizare si administrare clienti.

Contacteaza un consultant SEO pentru o a doua opinie. Afla cat de bine e optimizat site-ul tau, cere o consultanta SEO profesionista sau o auditare tehnica de la un specialist SEO cu experienta.
Contacteaza-ma pentru mai multe detalii si vei afla ce se intampla cu site-ul tau!

Detalii despre cei cu care am lucrat gasiti pe LinkedIn. Lista e neactualizata sau in curs continuu de actualizare.

Colaborez cu firme pentru servicii si consultanta in domeniile Search Engine Optimization (SEO), Search Engine Marketing (SEM) si Ecommerce (analiza onpage, UX, CRO, CX, WA, IA).

Sint interesat de experienta vizitatorilor pe site-uri si modul cum ei pot genera vanzari online, strategii SEO, studiez metode pentru optimizarea ratei de conversie pe magazinele online, tehnici de optimizare SEO, analize de trafic si imbunatatiri de rezultate. Acestea din urma sint si domeniile catre care imi extind expertiza, optimizarea SEO si promovarea online a site-urilor ramane totusi expertiza de baza.

Cere o oferta de consultanta SEO si audit tehnic aici.

In ultimii 12 ani am fost interesat in special de cateva zone specifice din marketingul online, cu precadere cel de pe motoarele de cautare. Tot ceea ce am observat, testat si pus in practica se reflecta in articolele pe care le-am scris pe acest blog dar si pe restul de 3. Sint puse la dispozitie tuturor in scopul educarii si nu in scopuri comerciale, la fel ar trebui si tratate de catre voi.

Evenimente la care am participat ca specialist SEO

 • Online Career Day Iasi – 7 Martie 2009
 • Link your business Iasi – 26 Martie 2009
 • Marketing 24/7 Sibiu – 16-17 Iulie 2009
 • in juriul GPeC 2009 Bucuresti – ~ Septembrie 2009
 • IMTO Iasi – 23-24 Octombrie 2009
 • Plan IT! Iasi- 29 Octombrie 2009
 • Zilele Marketerului Iasi- 10 Decembrie 2009
 • Link your business Iasi – 25 Martie 2010
 • JobShop Iasi – 07 Mai 2010
 • in juriul GPeC 2010 Bucuresti – ~ August 2010
 • Conferinta Freelanceri Iasi – 23 Septembrie 2010
 • SEO Trafic Meet-UP Bucuresti – 24 Februarie 2011
 • Online Career Day Iasi – 5 Aprilie 2011
 • TeCOMM – eCommerce 100% Cluj – 13-14 Octombrie 2011
 • SEM Days Bucuresti – 5-6 iunie 2012
 • in juriul GPeC 2012 Bucuresti – ~ Septembrie 2012
 • Search Marketing Seminar Superweek Sinaia – 23-24 Octombrie 2012

In special, voi participa strict la evenimente pe zona marketingului pe motoarele de cautare si cu precadere in provincie. Parerea personala e ca evenimentele generaliste realizate cu mare tam tam in Capitala nu fac decat sa dilueze din potentialul calitativ al unui vorbitor, efectul final si starea ce rezulta dupa un astfel de eveniment e ca mai bine ai fi stat acasa si il urmareai gratuit pe net.

Sint cofondator Oameni din online, ce se vrea a fi:

o comunitate de profesionisti bazata pe schimbul de informatii, experiente, networking, implicata activ in cresterea si educarea mediului online romanesc.

ODO e o initiativa ce aduna impreuna oameni cu idei, proiecte si realizari in online, oameni ce vor sa isi impartaseasca experienta proprie, sa discutie probleme specifice si sa se implice local in cresterea nivelului profesional online.

M-am atasat de Web Copywriter ca site dar si ca nisa profesionala. Sint putini oameni care sint atenti la texte si continut (content marketing) sau la procesul de optimizare SEO. Cred ca zona asta detine un potential imens .. slab speculat de romani.

Scriu despre UX pe Webdesignbox.ro. Am inceput sa o fac mai rar ptr ca nu sint prea multe chestii interesante pe .ro iar cele postate acolo nu par sa aiba apreciere. Oricum, voi mai posta si cu alte ocazii. Am renuntat la a mai scrie din lipsa de timp.

Community manager, responsabil performanta campanii afiliati, research & development la 2parale.ro Eforturile mele se indreapta spre a ajuta afiliatii sa faca bani, a ghida advertiserii spre a avea un site care sa garanteze un flux constant de vanzari si a promova marketing-ul afiliat ca metoda de a face bani online in .ro

Sint implicat si/sau sustin ca specialist SEO:

 • Georanker o platforma online de verificari pozitii in Google la cautarile locale, generare de heatmaps privind competitia Google PPC, alte informatii privind rezultatele locale, in general SEO local.
 • CognitiveSEO o platforma online de link building analysis, social media competitive data, rank tracking plus multe altele.

Interviuri si prezentari video

Interviu Krumel (Gabriel Curcudel) – Advert Point
Interviu in Ziarul de Iasi despre Link your Business
Interviu Krumel (Gabriel Curcudel) – Advert Point la VivaFM Iasi
KRUMEL: Institutiile Publice trebuie sa inteleaga ca ofera servicii publice si in mediul online

Pagina in curs de actualizare, invat continuu, sint multe zone ce trebuie acoperite pentru a fi un consultant SEO bun. Serviciile SEO de calitate se fac pe termen lung, campaniei SEO trebuind sa i se asigure continut de calitate, sutinere de pe site-uri cu autoritate, modificari tehnice constante, nu doar cuvinte cheie.

Nu ma contacta decat daca crezi ca putem avea o colaborare impreuna.

7 comentarii la „Despre”

 1. Imi pare rau ca am gresit postarea si imi cer scuze !
  Vroiam doar sa scriu ca am scris si eu despre Nimicul lui Krumel si sper ca articolul meu sa fie bine primit !

 2. Am descoperit de foarte putin timp acest site, dar de doua zile de cand am facut-o stau toata ziua la munca si citesc ce e pe aici.
  Lucrez in domeniu IT dar de vreo cateva luni (deci sunt noob) mi-am facut un mic site care sper eu in ani de zile sa ajunga cunoscut pe piata .ro
  Vream doar sa spun ca am invatat multe de prin articolele de pe blog, multe lucruri care le voi pune in aplicare, foarte importante, si stiu ca imi vor fi de ajutor.

  Thanks & Keep up the good work

Comentariile sunt închise.