Home » Cere auditul SEO

Cere auditul SEO

Cere oferta

  • Ex.: domeniu.ro, site.ro, altsite.ro. Util ptr a determina nisa si competitorii.
  • Enumerati 3 cuvinte cheie importante.
  • Cu cat oferiti mai multe detalii, cu atat mai usor pentru noi sa revenim cu o oferta buna.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Audit SEO SEM

Auditul SEO SEM evidentiaza probleme specifice din zona optimizarii si promovarii.

Documentul de analiza e structurat pe 2 directii: analiza onpage si offpage.

Analiza SEO onpage acopera zone precum partea de SEO tehnic si optimizarea de continut.

Auditarea tehnica a site-ului analizeaza site-ul din perspectiva crawling-ului si a indexarii de pagini, structura site-ului, sitemaps, robots.txt, versiuni lingvistice pentru site-urile internationale, timpii de incarcare, link-uri interne, optimizarea imaginilor si altele specifice.

Evaluarea continutului si optimizarea lui e a 2-a sectiune din analiza SEO pe care auditul o acopera. Titluri si descrieri, continut duplicat, relevanta pentru cautari a continutului, strategii privind optimizarea continutului.

Auditul SEO offpage analizeaza sustinerea site-ului prin backlink-uri si comunicarea eficienta pe retelele de social media sau site-uri cu autoritate.

Documentul ofera statistici si analize specifice, o viziune de viitor privind strategiile de optimizare ce pot fi folosite cat si documentatie specifica pentru zona tehnica.

Audit UX/CRO

Auditul acopera zona privind crearea unui mediu propice vanzarilor online dar si dezvoltarea unui site care sa ofere o experienta placuta vizitatorilor.

Recomandari privind imbunatatirea rate de conversie, teste si analize care vor sta la baza unor modificari la nivel de structura, design, mesaje etc.

Campanii Google Adwords

Administram conturi Google Adwords, cream si optimizam campanii de PPC pentru clientii nostri.

Vom oferi recomandari privind strategiile de promovare, costul per click, mesajele anunturilor si designul bannerelor astfel incat campaniile Adwords sa fie cat mai profitabile.

Mentenanta lunara

Ne dorim sa continuam colaborarea cu clientii nostri si dupa livrarea auditurilor, colaborare ce inseamna in special urmarirea implementarilor tehnice, a imbunatatirii de continut, design sau structura.

Vom livra analize si statistici specifice ce vor ajuta clientii sa isi imbunatateasca performantele dar si sa poata apela oricand la un specialist in domeniu.

Serviciile oferite au in spate ani de experienta si recomandarea unor clienti de valoare.

Completeaza cererea pentru a primi o oferta privind colaborarea viitoare.