Home » Adwords » Alte resurse de plasament reclame Adwords

Alte resurse de plasament reclame Adwords

  • Krumel 

Intr-un post anterior publicam cateva modalitati si resurse despre unde si cum plasezi reclamele Adwords, astfel incat campaniile Adwords sa isi atinga scopul prin targetarea si traficul pe care unele site-uri il dau prin afisarea de reclame Adsense. E mai indicat uneori sa targetati pe site-uri care va sint potrivite ca si continut, decat sa lasati Google sa decida ce si cum. O analiza facuta cum trebuie va poate scuti de niste plati inutile si va poate ajuta la atingerea scopului dorit prin campania de reclame Adwords.

We go hunting….

ViviZilele trecute Vivi si-a actualizat harta pulicitatii, poate cea mai buna resursa de analiza romaneasca din domeniul online ….mai mult ca sigur. Harta „trage cu ochiul” in curtea agentiilor de publicitate din .ro, bazandu-se si pe statisticile oferite de trafic.ro

Toate bune si frumoase, dar ceea ce ne intereseaza sint site-urile ce afiseaza reclame Adsense si deci care sint portile noastre virtuale catre posibilii clienti. Harta lui Vivi ofera informatii despre site-urile care folosesc Adsense, sectiunea e in josul tabelului. Daca o sa accesati zona site-urilor ce folosesc Google AdSense, o sa gasiti o lista de peste 400 de site-uri cu date luate din trafic.ro si structurata pe diferite criterii specifice.

Tot ce trebuie sa faceti e sa cautati site-urile care vi se par potrivite campaniei Adwords pe care o initiati.

Inca doua resurse din care va puteti cauta potentiali sustinatori prin Adsense a reclamelor Adwords ar fi SATI, in care vedeti toate site-urile pe care o companie le detine si traficul aferent (nu toate au adsense, trebuie sa le cautati) si Indikator, un proiect nou creat care evalueaza site-urile romanesti.

Ne intereseaza mai putin faza asta, ce ne intereseaza sint datele despre trafic si ceea ce e denumit a fi „Retele prin care site-ul livreaza publicitate„. Puteti aduna site-uri care afiseaza reclame Adsense.

Ca si in celalalt post despre plasamentul reclamelor Adwords, va sugerez intai sa adunati resusele si abia apoi sa va apucati de treaba. Daca o sa mai gasesc ceva, va anunt.

Voi mai stiti alte resurse romanesti bune pentru plasament de reclame Adwords?