Nimicul lui Krumel

Follow up SEM Days 2012

Au fost 2 zile misto in Bucuresti la SEM Days, chiar eram curios cum ar merge un astfel de eveniment in .ro. Intentionam candva sa fac un astfel de eveniment in Iasi, intre timp au reusit altii sa o faca. E mai bine ca a fost facut in Bucuresti, ar fi fost o mare greseala sa il fac in Iasi.

Am realizat cateva chestii despre nisa SEO/SEM din Romania si o sa ma exprim despre in cele ce urmeaza:

Desi la prima editie, evenimentul a oferit mai mult decat audienta romaneasca poate duce. Faptul ca facem confuzii privind tag-uri HTML si cele de articol, faptul ca traim cu impresia ca Google e perfect, ca brandurile nu gresesc si nu sint penalizate, ca SERPs-ul e un loc special creat ptr branduri nu poate decat sa determine nivelul online-ului romanesc. Bine, in .ro nivelul online-ului romanesc e evaluat in prezentari doar la nivel de bugete nu si la nivel de educatie online.

Felicitari initiatorilor si organizatorilor, totul e perfectibil .. dar ptr Romania evenimentul a fost mai mult decat putem duce.

Au mai scris in detaliu despre eveniment si Ana Matei, Radu Dumitru si ceva mai detaliat Serban Cristian. Restul participantilor doar au consumat nefiind obisnuiti sa impartaseasca cu altii evenimentul.

Sharing is caring!