Prezentarea despre vanzari, agentii si negocieri

Cam despre asta s-a discutat saptamana trecuta la intalnirea OdO. Prezentarea e factuta de Noni Trofin cel care detine Panovision si 360 City. Discutiile s-au axat pe un subiect cam necunoscut mie, partea de vanzari si agentii nu ma prea pasioneaza. Negocierile sint importante, cred ca in .ro nu se obisnuieste sa se negocieze, mai degraba se obisnuieste sa se „sondeze teritoriul” ca abia apoi sa se speculeze in interes propriu.

Ce e in interes propriu pare a fi ok, dar totusi lipsa unei negocieri scade sanse le reusita in privinta unui pret corect si a unui serviciu profitabil.

View SlideShare presentation


Noni ne-a deschis subiectul cu diferite exemple din offline, dupa aia s-a declansat „dezmatul”. Discutii despre proiecte luate de oameni fara expertiza in domeniu, necesitatea educarii clientilor si a agentiilor, psihologii pozitive din domeniu.

Citeste si:  Pozele de la Oameni din Online 5

Marius Alexa ne-a confirmat si dat niste exemple clare din domeniu, subiectul fiind destul de amanuntit de catre cei care au participat.

Avem un nou membru, Bogdan Manolache s-a alaturat initiativei „Oameni din Online” si speram sa ne obisnuiasca cu prezenta la intalniri. 😛

Zilele astea sper sa imi fac timp sa urc si pozele.

Sharing is caring!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *