Odo Iasi, o noua intalnire

Sambata am avut loc o noua intalnire cu cei din ODO Iasi, chiar imi era dor de cateva ore de discutii cu oameni care stiu ce vorbesc si care au initiativa in .ro . Cei de la Code 40 (care anunta ceva interesant pentru .ro) ne-au oferit sala spre discutii si au participat la intalnire. Le multumim pentru ca ne „suporta” (asta e versiunea englezeasca tradusa in romana pentru „sustin”).

Am discutat despre ce s-a intamplat la ODO Cluj (vor lucra si ei la site, inca sint la inceput), discutiile avute cu clujenii care au participat, pareri referitoare la intalnire si perspectiva grupului de acolo. I-am facut putin sa le para rau ca nu au mers. Mai ales ca urmatorul drum e spre Timisoara. 😀

Au mai intrat in grup Iulian Avasiloaia (Grapefruit), Daniel Moisa (Dotromedia) si Andrei Tudor Diaconu (freelancer).

Cu ocazia asta am aflat ca:
1. Ilie Ghiciuc si Vlad Bodi scriu cateva chestiuni de finete pe Thinslices.ro. E super fain ca au inceput sa scrie, au multe de zis. N-au facut pre mult tamtam despre aparitia lui, lasa ca fac eu. 😀

Citeste si:  "Clientul clientului" - prezentare ODO Iulian Avasiloaia

2. Din pacate, nu am apucat sa va anunt realizarea unui eveniment misto la Iasi, o initiativa ce apartine lui George Toma de la Truisme PR & Communication Shop si anume Zilele Cinematografiei Portugheze la Iasi, un eveniment cultural ce a adus in 3 zile aproximativ 800-900 de ieseni, intr-un cinematograf.

Discutand cu George, am aflat un lucru destul de surprinzator, dar la care ar fi trebuit sa ma astept: evenimentul nu a avut ca sponsori firme de afaceri iesene (ce ar fi putut profita de eveniment), ci doar parteneri din media.

Se pare ca in conceptia iesenilor (cel putin) evenimentele culturale nu pot fi sustinute de firme de afaceri, reclama respectiva nu pare a fi tentanta oamenilor de afaceri ieseni. Totusi, aproximativ 800-900 de ieseni au venit la eveniment…

3. In martie vor fi 3 evenimente in Iasi la care vor participa sau vor fi organizatori cei din ODO. Despre Online Career Day si IasiNet.ro Business Networking Event am scris in cateva articole anterioare. Ultimul eveniment din aceasta luna e un eveniment realizat impreuna cu Ziarul de Iasi. O sa detaliez la momentul potrivit.

Citeste si:  Printuri romanesti, reclame sociale

4. Multe intentii de rebranding ale unor firme actuale, schimbari de directie pe piata, colaborari reprezentative ca cifra de afaceri pe .ro si inca 2 evenimente in Iasi.

Apoi am avut discutii despre criza, pozitionari pe piata, comparatii intre firme mari si firme mici (calitate, consecventa, clienti, zgomot pe piata sau notorietate prin proiecte si calitatea lor, nu ca numar), lucruri care de cele mai multe ori se continua la o bere dupa. 😀

Deja avem propuse si niste prezentari, vreo 3-4 din domenii pe care nu le-am acoperit inca. Ele vor fi publicate la momentul potrivit. Pana atunci puteti verifica micul calendar al intalnirilor si prezentarilor noastre, zilele astea il actualizez. Zilele astea o sa urc si niste poze.

Sharing is caring!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *