ODO Cluj cateva impresii

Sambata 21.02.2009 am fost la Cluj impreuna cu Ciprian Berescu si Bogdan Pantoc la prima intalnire ODO din Cluj Napoca. La intalnirea de la Cluj a mai ajuns si Cristian Ignat si Tony Manolache, ei au venit cu o zi inainte.

ODO Cluj e o realizare mare pentru noi, de anul trecut stabilsem sa ne extindem si in alte orase ale tarii. Urmeaza Timisoara …. cel putin 3 evenimente online in Iasi, incepand cu luna martie si apoi inca 2 in toamna.

Intalnirea de sambata a fost foarte interesanta, in primul rand ca numar de participanti si apoi ca ore de discutii. Au fost acoperite prin discutii multe domenii online si nu numai, oameni ce profeseaza de multi ani in .ro dar si inafara lui. Ma gandeam ca oamenii din Cluj or sa fie sceptici in privinta ODO. Se pare ca in Cluj e nevoie de o astfel de initiativa, clujenii au multe de spus in .ro

Nu pot spune prea multe pe blog, discutiile au fost multe, am vorbit mult despre mentalitati din .ro, exemple de reusite in afaceri din stainatate ce contrazic cele intamplate in .ro, nevoia de educare reciproca atat a webmasterilor cat si a publicului.

Citeste si:  Discutii despre Securitatea Aplicatiilor Online la OdO

Indicat ar fi sa ii lasam pe ei sa vorbeasca despre ODO: Lucian Hutanu – ODO Cluj-Napoca (episodul I); Adi Fatol – Oameni din Online; Adrian Rus – ODO Cluj #1; Dani Divricean – Prima intalnire OdO Cluj; Mihai Brehar – ODO Cluj, începutul, Ovidiu Negrean – Lansare ODO Cluj. Probabil vor mai veni, o sa actualizez postul.

Aici aveti si niste poze de la ODO Cluj, poate recunoasteti pe unii dintre participanti. 🙂

Personal sint foarte multumit, intr-un fel am avut dreptate, sint multi oameni in tara asta care merita promovati si consider ca se face o greseala (probabil intentionata) ca se promoveaza doar anumiti „cunoscuti” din online-ul .ro Deh, ce iti e si cu ipocrizia in .ro, ratingul e mai important decat informatia de calitate (asta apropo de ziaristi mediocrii ajunsi vedete in .ro si alte personalitati „cunoscute”).

In .ro se poate m ai mult si mai bine, in provincie sint multi oameni din online ce au si pot oferi calitate. Sint doar ignorati pentru ca nu sint de „succes” dupa anumite criterii. Am intalnit oameni ce lucreaza doar inafara, au proiecte la nivel national (si care se lupra cu mentalitatile idioate din .ro), care cred in nisare sau sint responsabili de realizarea multor proiecte utile in .ro si care nu cred in ceea ce multi „lideri oficiali” vorbesc despre online-ul din .ro

Citeste si:  Brand Local

Sper sa revin in Cluj, sper ca anul asta sa deschid in Iasi si eventual in Cluj o serie de cursuri SEO si SEM (au fost oameni care m-au intrebat despre asa ceva).

Ah, am vorbit despre concurenta, diplomatie in afaceri si faptul ca pe .ro e loc pentru toti, trebuie doar sa fii bun si sa ai calitate.

Felicitari ODO Cluj si sa ne vedem la alte intalniri in zona aia. 🙂

Sharing is caring!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *