Nimicul lui Krumel

Dezvoltarea niselor locale sau regionale

Recunosc sint atras de nisele locale/regionale romanesti, mai ales pentru ca ele nu prea exista (nici macar ca interes pentru romani), exceptand site-urile de stiri si evenimente locale, nise din zona afacerilor reale nu exista si daca ar exista ar avea un potential imens.

La evenimentul Link your business am avut o prezentare axata pe afaceri locale si regionale, scotand in evidenta potentialul pierdut prin lipsa unui site online si a unei strategii.

Peste 2 saptamani o sa prezint cam aceeasi idee si la JCI Iasi, oamenii de acolo sint interesati de dezvoltare locala si regionala …sper sa ii ajute.

Ceea ce pana la urma vreau sa va arat prin acest articol e ca nisele locale incep sa se dezvolte. Am gasit intamplator, editand prin DMOZ, un site pe zona locala Iasi ce afiseaza magazinele offline cu date de contact si locatie. Magazine Iasi e un site local cu potential mare,

Mi se pare super misto, site-ul are o organizare buna, pe cartiere, pe mall-uri sau pe categorii. In primul rand e foarte util un astfel de site, apoi e o idee de site-uri locale.

Adrian Monoranu intreba pe Twitter cam cum o sa arate publicitatea pe un astfel de site. Pana sa primim un raspuns la intrebarea lui, ma gandesc ca o alta intrebare fireasca ar fi: „Sint cei din local interesati de publicitate pe astfel de site-uri?

Felicitari omului care a avut ideea asta si a reusit sa o puna in aplicare, momentan site-ul mai mult ca sigur ca nu prezinta cine stie ce interes oamenilor din offline, dar pe online el mi se pare profitabil.

Sharing is caring!