Nimicul lui Krumel

Blogmeet sau hai sa ne sarbatorim ziua

Uite ca m-a prins si pe mine paranoia cu blog meet-urile. M-a invitat Haipa la un blog meet in Iasi, mai degraba sa bem ca urma sa fie ziua lui (e azi, deci La multi ani Gaby!).

De obicei nu prea sint adeptul blog meet-urilor, nu ma atrage multimea si galagia. Si nici avantul unora de a se afirma, de felul meu sint mai linistit si indiferent la atitudinea asta „web 2.0”.

Am avut noroc, intalnirea a fost linistita si distractiva. 😀

Am mers la Steak House, un local fainut din Iasi, unde i-am intalnit, cunoscut si revazut pe: Vlad Gidea, Dany unul din sarbatoriti (a facut 14 ani pe 26), Marius Sescu si prietena lui, Alexandru Negru care e pe picior de plecare in Bucuresti la master si isi cauta cazare 😛 si nu in ultimul rand pe Razvan Girmacea, arhicunoscut la mine pe blog pentru niste modalitati de „promovare” cu iz de spam.

Au mai fost niste insi pe acolo, printre care si Florin un amic de al meu, plus o tipa. Pe nici unu din astia, exceptand Florin, nu ii cunosc si nici nu am facut cunostinta cu ei. Asa a fost sa fie, nimic intentionat.

Am discutat multe vrute si nevrute, nimic despre spam (asa cu probabil unii s-ar fi asteptat), in special despre ce se intampla in Iasi in domeniul online, despre OdO, despre blogging si am barfit pe multi altii. 😀

Ah, sa nu uitam mancarurile gustoase pe care le-am servit si faptul ca un servitor si-a adus mult noroc prin sticlele si paharele sparte.

N-am facut poze, doar Marius si Gabi au facut.

Overall, incantat de cunostinta cu unii, m-am lamurit cu altii. O iesire buna de duminica seara cu prieteni, cel putin 3 dintre ei.

Sharing is caring!