Resturi de cautare

Se pare ca pana la urma tot pe SEO voi posta, cu toate ca am zis ca mai putin SEO v a fi in posturile mele.

O unealta buna pentru a realiza continut, in functie de cautarile efectuate de useri spre a ajunge pe un site, este Hit Tail (fostul mylongtail.com), prin care puteti crea continut folosind cuvinte de pe „cautari naturale„.

Google, Yahoo, MSN and ASK trebuie sa procure unui numar limitat de site-uri, trafic liber (rezultat din cautari si nu trafic platit) pentru a-si readuce vizitatorii la cautari. Aceasta ‘miscare’ este cunoscuta sub denumirea de ‘cautare naturala‘, sau ‘cautare organica‘ (probabil traducerea nu e prea fericita, preluarea fiind o necesitare – organic search) si este (datorita acestei aplicatii) o afacere buna in marketing-ul site-ului. Aplicatia va arata cum sa faceti rost de trafic ‘gratis’ prin folosirea unor sugestii specificate de ei.

Citeste si:  Spamul prin taguri in .ro

Un Demo al conceptiei prin care aceasta aplicatie poate aduce trafic liber pe un site Web:

Folosind sugestiile lor, bazate pe cautari ce au adus vizitatori pe site, puteti obtine un numar considerabil de vizitatori ce vor veni pe site.
Urmarind cautarile ce au adus vizitatori si coreland cu sugestiile facute de aceasta aplicatie, puteti mari traficul pe site gratis, liber adica fara a plati pentru trafic. Evident, este necesara o documentare detaliata a ceea ce poate face aceasta aplicatie.

Oricum e mai sigur si mai bun decat daca s-ar folosi spam sau alte metode care pot ingropa un proiect sau o intentie.

Citeste si:  Optimizarea traficului prin indexarea corecta a paginilor in Google

Sharing is caring!

2 Comments

  1. Este foarte bun daca stii cum sa il folosesti. L-am avut pentru Seo-point.com. Sint multe lucruri despre care nu am scris si care aveau cautare. Inca imi pare rau ca nu am posibilitatea sa il folosesc.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *