Printuri romanesti, reclame sociale

Cautand niste materiale pentru un alt blog englezesc de al meu, pe advertising, am gasit un blog de printuri romanesti si reclame sociale.

Vad ca e administrat de Alexandru Condurache din Iasi si apartine unei echipe creative de la Facultatea de Filosofie Comunicare si Relatii Publice – anul III (asta in 2006 dupa data posturilor).

Reclamele sociale nu prea prind la noi, site-urile de „speciaitate”, cum ar fi iqads.ro, promoveaza in special reclamele usoare si care sint de slaba calitate, ca realizare si mesaj.

Pe continutul englezesc, reclamele sociale sint foarte apreciate si cautate. Site-urile de specialitate obisnuiesc sa promoveze astfel de initiative.

Adrian Nastase SictirCombaterea defrisarilorConsumul de droguri

Pacat ca nu au continuat si nu au fost promovati. Oricum, exista in .ro calitate si in domeniul reclamelor online si a printurilor sociale romanesti.

Citeste si:  Prezentarea despre vanzari, agentii si negocieri

Ceva bun in .ro pierdut.

Actualizat: ei au devenit Rofilco.

Sharing is caring!

5 Comments

 1. stefan alexandru iulie 16, 2008 at 7:59 am

  Cata originalitate (sarcasm). Or fi fost afise Low Budget, cine stie?

  Răspunde

 2. Mai in gluma, mai in serios, reclamele sint de calitate mult mai ridicata decat cele de pe iqads.ro, unele dintre ele.

  Cine are ochi, vede.

  Răspunde

 3. rofilco este firma regizorului Alex Condurache.
  El este si prof la Facultatea de Filosofie Comunicare si Relatii Publice.Printre altele mai tine ore si la masterul de la marketing de la FEAA – un obiect legat de imagine.
  Acel blog a fost deschis acum cativa ani, pt a putea fi facute publice afisele realizate de studenti, ca si proiect pt facultate.
  Blogul nu a mai fost insa actualizat, cu lucrarile noilor generatii de studenti.
  De ex, anul acesta (trecut – dpdv educational), eu si colegii mei de la master, am facut cu el 2 spoturi video .

  Răspunde

 4. Mersi Alex pentru lamuriri. 🙂

  Răspunde

 5. Reclamele au fost un proiect de facultate dupa cum a mai fost specificat pe aici, iar daca te gandesti ca ele au fost facute pe cheltuiala lui Alex Condurache sunt sigura ca sarcasmul ar disparea. Initiativa a fost super si cred ca singura la vremea respectiva (nu stiu cati profesori fac asta acum), asa ca tot respectul pentru Alex Condurache!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *