Nimicul lui Krumel

Prezentarea Procese relevante in Email Marketing la OdO

In primul rand, scuze …abia acum am apucat sa urc prezentarea facuta de Alex Volocaru de la Quo Vabiz. Sambata Alex a ajuns direct de la Sibiu de la Marketing 24/7, unde a participat si prezentat solutii de Email Marketing.

Ce este Quo Vabiz?

Quo Vabiz este singura agentie specializata in solutii de email marketing, direct mail si consultanta creativa, dedicata sa dezvolte o platforma software puternica, echipata cu o tehnologie de expediere/raportare/segmentare unica si capabila sa raspunda celor mai mari provocari din mediul online.

Sambata, odata ajuns direct de la Sibiu, Alex ne-a oferit prezentarea lui ca motiv de discutii despre Email Marketing in .ro si in general.

Dupa prezentarea lui Alex pleci cu o impresie clara, cel putin unui afon in domeniul asta, ca mine: email marketing nu e email spamming.

In email marketing lucrurile sint clar stabilite si a gresi inseamna a iesi din afaceri. Afaceri care nu sint deloc de neglijat, mai ales daca esti singura firma din Europa de est autorizata pe domeniul asta la Yahoo!

Alex, asa palid cum il veti vedea in pozele de la intalnire, a reusit sa ne starneasca la discutii, unii dintre noi stiau deja cateva date despre domeniu …altii ca mine abia invatau.

Treaba e clara, in .ro se poate fara marlanii, fara spam si se poate chiar la clasa mare. Revin cu pozele….sa vad cand.

Sharing is caring!