Nimicul lui Krumel

Intre timp, am avut 2 prezentari tinute in Bucuresti

N-am mai apucat sa mai scriu nimic pe blog, am fost si sint ocupat cu unele lucruri. Doua dintre ele o sa le evidentiez acum, sint 2 prezentari tinute in Bucuresti. O invitatie a lui Bogdan Aron de la trafic.ro ptr un workshop SEO si o prezentare avuta la intalnirea celor de la 2Parale cu advertiserii si afiliatii proprii.

Prima prezentare a fost despre link building „facut cu cap” – am incercat sa structurez o serie de criterii care fac in .ro efortul de link building a fi mai profitabil. Am incercat sa impartasesc cateva criterii pe care eu le folosesc pe .ro si sa explic unele metode care inca merg pe online-ul nostru.

Vreau sa multumesc celor prezenti, a fost o experienta placuta. Am reusit sa comunicam de ambele parti, eu detest prezentarile de tip monolog, consider ca dialogul in timpul prezentarilor genereaza satisfactie celor prezenti.

Ultima prezentare a fost tinuta la intalnirea lunara a celor ce sint afiliati sau/si advertiseri in 2Parale. Prezentarea a fost despre „direct linking”, un subiect destul de dificil din moment ce metoda se confunda cu spamul sau abuzul.

Deasemenea, un dialog profitabil din punct de vedere al diversitatii de opinii bazate pe experienta si cunoastere, am reusit sa stabilim lucruri tinand cont de partea constructiva a direct linking-ului.

Now back to work.

To tweet or to convert, that is the question. Or to like…

Sharing is caring!