Intre timp, am avut 2 prezentari tinute in Bucuresti

N-am mai apucat sa mai scriu nimic pe blog, am fost si sint ocupat cu unele lucruri. Doua dintre ele o sa le evidentiez acum, sint 2 prezentari tinute in Bucuresti. O invitatie a lui Bogdan Aron de la trafic.ro ptr un workshop SEO si o prezentare avuta la intalnirea celor de la 2Parale cu advertiserii si afiliatii proprii.

Prima prezentare a fost despre link building „facut cu cap” – am incercat sa structurez o serie de criterii care fac in .ro efortul de link building a fi mai profitabil. Am incercat sa impartasesc cateva criterii pe care eu le folosesc pe .ro si sa explic unele metode care inca merg pe online-ul nostru.

Vreau sa multumesc celor prezenti, a fost o experienta placuta. Am reusit sa comunicam de ambele parti, eu detest prezentarile de tip monolog, consider ca dialogul in timpul prezentarilor genereaza satisfactie celor prezenti.

Ultima prezentare a fost tinuta la intalnirea lunara a celor ce sint afiliati sau/si advertiseri in 2Parale. Prezentarea a fost despre „direct linking”, un subiect destul de dificil din moment ce metoda se confunda cu spamul sau abuzul.

Deasemenea, un dialog profitabil din punct de vedere al diversitatii de opinii bazate pe experienta si cunoastere, am reusit sa stabilim lucruri tinand cont de partea constructiva a direct linking-ului.

Citeste si:  Greseli (incredibile) realizate in .ro la lansarea unui site

Now back to work.

To tweet or to convert, that is the question. Or to like…

Sharing is caring!

4 Comments

 1. Te-am vazut in metrou. Am coborat cu tine la Petrache Poenaru, insa nu eram chiar asa de sigur daca esti tu :). Am vrut sa vin si eu la prezentare, dar nu am cont pe trafic.ro. Cand zici ca linkurile platite ce sunt scoase creaza un efect de domino, vrei sa zici ca ele afecteaza rankul intregului site sau doar rankul de pe ancora cu care fost linkurile?

  Răspunde

 2. Nici eu nu sint sigur ca eram eu. :)) E drept, am mers cu metroul, dar in alta zi/seara.

  Afecteaza rank-ul atat pentru anchor textul pe care il au dar si per total. E si normal, un numar de IBL-uri nu mai sustin site-ul, deci ar trebui sa cada.

  Acum, depinde de cat de multe, de ce perioada de timp are nevoie Google sa le vada pe alea cazute etc.

  Răspunde

 3. mersi, foarte util, cat se poate de mura-n gura

  Răspunde

 4. din cate vad blogul tau imi da de inteles ca e mai bine sa ai cate 30 de internal links pe fiecare din cele 9 pagini din site/blog decat sa ai 270 de internals pe homepage si 0 pe celelalte 8….gresesc?!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *