Discutii ODP la Bucuresti

DMOZAzi merg la Bucuresti pentru discutii despre ODP sectiunea World/Româna. Ziceam eu ca o sa stau 3-4 zile in Bucuresti, pana la urma nu stau decat cateva ore.

Inainte sau dupa intalniri sper sa reusesc sa ma intalnesc scurt cu Lavi Marcu, celorlalti prieteni din Bucuresti le cer scuze dar nu stau prea mult.

La intalnire o sa il vad si pe Liviu Taloi sau Adi Stan, plus alti editori ODP.

Revin cu informatii proaspete mai pe seara. Sint multe de discutat despre World/Româna, acum e o ocazie buna ….multi editori fiind din Bucuresti.

Sa vedem. 🙂

Sharing is caring!

Citeste si:  Concursuri .ro

5 Comments

 1. Vei face review la meeting ?

  Răspunde

 2. Mi-a facut placere sa ne intalnim mestere si sper sa ne revedem cat de curand la (cel putin) o bere, in Iasi, Bucuresti sau oriunde 🙂
  Adi, poate ne vedem mai des ca tot suntem aproape.

  Răspunde

 3. Treba cu Dmoz nu stiu care este dar eu nu reusesc nici macar sa inscriu siteul da pai sa mai fie si aprobat.:( . Si nu reusesc sa inscriu din simplul motiv ca apare o eroare pe pagina, acum cine stie care o fi problema???
  Din 32 de siteuri pe care le am 1 singur a fost inscris cu succes si tot odata aprobat. fotoimagehost[DOT]ro. Daca sti cumva daca este vreun secret la inscriere nu ezita te rog sa postezi.

  Răspunde

 4. Nu e nici un secret, pur si simplu uneori nu merge. Sau de multe ori…

  Oricum eu nu am ce face…

  Răspunde

 5. Nu am zis ca aveti ce face sau ca este vina dvs. , doamne fereste. Dar am zis ca poate stie cineva ceva.Daca doriti sa mai tinem legatura va pot adauga in lista mea de mess unde am peste 30 de webmasteri.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *