Carti bune oferite gratuit de Google Ebook

Am mai scris despre cartile SEO pe care multi doresc sa le citeasca, nu sint un consumator de carti de SEO dar in schimb consum carti pe alte subiecte.

Mi-am adus aminte zilele trecute despre o faza super interesanta facuta de niste analisti pe .com (despre care n-o sa va zic nimic inca) pe care am citit-o pe un ebook. Am vrut sa caut fragmentul respectiv pe net pentru a putea sa imi sustin unele afirmatii intr-un viitor articol.

Asa am ajuns sa gasesc cartea pe care o citisem ca ebook, gratuita pe internet. O ofera Google, evident, prin optiunea Books. Si daca tot am gasit mai multe carti pe care le-am citit sau intenionez sa le citesc, am zis va dau si voua link-urile.

Multi vor sa citeasca, atunci cand au timp, carti de specialitate. Multe din ele sint platite, evident, deci ptr unii sint greu de procurat. Altii nu stiu ce sa citeasca, cumpara carti in functie de cine le recomanda.

Citeste si:  Vizualizarea unui istoric de link building

Eu voi recomanda cateva carti pentru a fi citite online, decizia de cumparare va apartine.

Eyetracking Web Usability By Jakob Nielsen, Kara Pernice

Neuro web design: what makes them click? By Susan Weinschenk

The Art of SEO By Eric Enge, Stephan Spencer, Rand Fishkin, Jessie C. Stricchiola

Web analytics: an hour a day By Avinash Kaushik

Advanced Web Metrics with Google Analytics By Brian Clifton

SEO Warrior By John I. Jerkovic

Website optimization By Andrew B. King

Conversion Optimization By Khalid Saleh, Ayat Shukairy

Always Be Testing: The Complete Guide to Google Website Optimizer By Bryan Eisenberg, John Quarto-vonTivadar, Lisa T. Davis

Call to action: secret formulas to improve online results By Bryan Eisenberg, Jeffrey Eisenberg, Lisa T. Davis

Landing page optimization: the definitive guide to testing and tuning for Conversions By Tim Ash

Search Engine Optimization: An Hour a Day By Jennifer Grappone, Gradiva Couzin

Nu va spun prea multe despre ele, vi le recomand ptr a le citi. N-am idee cat timp vor mai fi libere aceste carti pe Google Books, sper sa reusiti sa le cititi.

Citeste si:  Google Webmaster Tools + Tableau Software = cracked (not provided) Love

Mai mult ca sigur ca mai sint carti libere la ei, va recomand sa folositi urmatoarea triere: Full view › Books sau ptr cei mai disperati incercati: Full view › Books › 21st century › Sorted by date. Asa o sa prospectati doar cartile relevante.

Sper ca aceste carti sa va ajute sa intelegeti unele lucruri care pe .com inseamna studiu si arta.

PS: nu sint fan Google, ba dimpotriva …dar imi plac alternativele pe care le creaza.

Sharing is caring!

7 Comments

 1. Vreo 2-3 chiar le cautam. Nu conteaza cat timp le lasa Google la liber, le poti salva si le ai la dispozitie oricand vrei tu in pc :)

  Rabdare trebuie acum: nu reprezinta o placere citirea sutelor de pagini online, cel putin pentru mine.

 2. Dany, le poti printa. Astfel o sa le poti citi cand vrei. :)

 3. Vedeţi că nu sunt chiar la liber cărţile! Adică lipsesc mai multe fragmente, doar că nu te prinzi fiindcă începutul e pus tot. M-am uitat la Call to action, că pe restul le am, aşa am observat. Bănuiesc că şi la celelalte o fi la fel.

 4. Ioana, unele din ele sint in mare parte intregi, lipsesc informatii peste care se poate trece. (articolul meu nu spune ca sint intregi, ci ca sint accesibile gratuit)

  Oricum, sint informatii pe care in mod normal ar trebui sa le platim achizitionand cartile. Asta o puteti face daca ceea ce ati citit in preview va starneste interesul. :)

 5. faine cartile si sunt si gratuite:D dintre astea, am citit Advanced Web Metrics with Google Analytics si o parte din Web analytics: an hour a day, iar din cartile de seo, as citi The art of SEO, ca-i si Rand Fish autor si-mi plac articolele lui, dar ma intreb… nu s-au schimbat multe lucruri din 2009, cand a fost scrisa cartea? adica chestiile astea generale au ramas: relevanta paginii, keyword in anchor text, dar totusi in SEO apar chestii noi in fiecare luna, de aia sunt putin sceptic cand vine vb de carti mai vechi si prefer in schimb sa citesc ultimele articole de pe blogurile de specialitate…

 6. Multumesc pentru link-uri.
  Pentru cine vrea sa le ia la munte/in tren: http://www.makeuseof.com/tag/download-read-ebooks-google-books-offline-mac/ – Google Books → .pdf (PC/Mac)

 7. „Call to action: secret formulas to improve online results” e chiar foarte tare:) Insa, trebuie tinut minte ca cel putin pe .com, o parte din lucrurile descrise in cartile astea (carti ce au fost scrise acum vreo cativa ani) nu mai sunt valabile.

Comments are closed.