Nimicul lui Krumel

Carte SEO si SEM, ebook online romanesc

Am zis ca daca nu scriu eu carti SEO/SEM, macar sa promovez pe altii care scriu. Si in special pe cei care scriu si dau share la informatii gratuit. Cei care vand astfel de materiale, n-au decat sa si le promoveze singuri (ele deja se gasesc pe torente, din pacate), eu sint adeptul materialelor gratutie si a serviciilor de calitate vandute clientilor. Fiecare face cum crede.

Revenind la aceasta resursa grauita, va anunt ca Jepan Mihai a publicat un Ghid util numit Un Altfel de Ghid in SEO si SEM pe care mi-am permis sa il „ciordesc” si sa il fac public aici.

Cred ca o sa trebuiasca sa il vedeti de pe docstoc.com in versiune normala.

Acest “Altfel de ghid in SEO si SEM” intentioneaza sa prezinte o alta fata a procesului de optimizare pentru motoarele de cautare si a obtinerii de trafic relevant pentru un anumit site web. Am decis sa prezint pe scurt bazele, pentru a trece mai apoi la problemele care m-au pasionat dealungul timpului.

Opiniile exprimate in acest ghid sunt personale si nu trebuie considerate “adevar absolut”. Fiecare dintre cei care alege sa citeasca acest ghid poate sa isi efectueze propriile experi-mente si poate sa isi formeze o opinie legata de functionarea algoritmului diverselor mo-toare de cautare.

Articolele din acest mini-book intentioneaza doar sa indice directia si spre alte drumuri, nu atat de populare si nu atat de discutate precum sunt “factorii de baza” ai optimizarii pentru motoarele de cautare si al marketingului aplicat in online

Citatul anterior e ca sa taiem „entuziasmul” celor ce se apuca sa critice munca depusa, ma refer in special la „criticii” de pe margine care obisnuiesc sa rescrie stiri SEO/SEM si care de obicei obisnuiesc sa manance ***** „seminte” in public pentru a atrage atentia fata de nimicul creat.

Nu pot sa critic realizarea unui om si parerile referitoare la SEO sau SEM, pot doar sa ii critic pe cei care cred ca daca fac astfel de materiale stiu mai mult SEO sau SEM decat cei care nu fac. E o prostie fara margini, astfel de materiale ar trebui in primul rand sa ajute oamenii sa invete cum trebuie SEO sau SEM si abia apoi sa le faca reclama celor care l-au facut.

Apar si eu ca sursa de inspiratie, tin sa ii multumesc lui Mihai pentru asta. Personal vreau sa il felicit pentru ca in sfarsit a reusit sa isi impartaseasca cunostintele din domeniu printr-un astfel de mini ebook, carte SEO/SEM, care pe multi o sa ii ajute.

La mai multe in .ro Mihai. 🙂

Sharing is caring!