N-am incredere in magazinele online fara date de contact

Pe bune acum, vad zilnic in DMOZ magazine online fara date de contacte. Am mai scris despre importanta unei pagini de contact, tratand un subiect ce tinea de DMOZ.

Lasand DMOZ-ul la o parte, datele de contact sint importante in special pentru un potential cumparator. Daca vrei sa vinzi si sa ai clienti care sa te recomande si sa revina pe site, trebuie sa ai date de contact.

Date reale precum: numarul de telefon, adresa reala a magazinului si macar o harta care sa marce geografic sediul. Sint doar cateva elemente care pot da incredere unui cumparator online. Multi le ignora punand in locul datelor cateva campuri de trimitere sesizare sau mail.

Citeste si:  Prezentarea unui produs pe online cat mai real

Alte date importante pentru cei care vor mai mult de un produs ar fi CUI-ul, programul de lucru, un eventual sistem de asistenta online sau alte metode de contact si interactionare cu utilizatorii.

Toate aceste informatii sint necesare unei afaceri pe online, utilizatorii obisnuiesc sa evite site-urile ce nu au date de contact reale postate pe site.

Intrebarea e simpla: De ce sa cumpar de pe un site ce nu are afisate datele de contact? Ce imi poate garanta un site fara al putea localiza si contacta pentru asistenta sau alte neplaceri?

Sharing is caring!

4 Comments

 1. daca e sa cumperi un sistem pc de 5000 de lei normal ca te intereseaza ca firma respectiva sa fie ok din toate punctele de vedere.
  Dara daca vei dori sa cumperi felicitari de nunta .
  Te mai intereseaza datele de contact in cazul asta?

  Răspunde

 2. Corect din pct de vedere al cumparatorului online de IT. In alte domenii, cum ar fi imbracaminte sau incaltaminte, cumpara lumea si din sacosa sau portbagaj. Mai e mult pina departe… 🙂

  Răspunde

 3. Eu cnad cumpar on-line primul lucru pe care il verific sunt datele de contact, verific, daca firma este reala, daca domeniul are legatura cu firma respectiva si alte cateva, altfel pot risca sa iau niste tepe (mai ales daca platesc prin card)

  Răspunde

 4. Eu aleg sa cumpar online doar din magazinele cu renume

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *