Google iti sugereaza niste cautari frecvente

Doua optiuni la fel de bune pentru a genera liste de cuvinte cheie cautate, sint Google suggestions si Searches related to care apar pe o pagina la o cautare. Uneori resursele postate aici nu sint indeajuns pentru a genera o lista de cuvinte cheie cu care sa poti fi competitiv. Pentru a genera liste de cuvinte cheie cautate si pentru a vedea care sint cautarile frecvente si asemanatoare, aceste doua optiuni sint ideale.

Google suggestions e o optiune care se credea ca o sa denatureze cautarile utilizatorilor si in consecinta o sa faca SEO inutil. Momentan, presupunerea nu s-a adeverit, oamenii discern intre sugestii si ceea ce vor sa caute sau sa gaseasca. Asta pentru ca Google nu poate satisface pe toti, oricat ar vrea el.

Citeste si:  Continutul, un factor excelent de conversie

Cautari sugerate Google

In romana pare sa nu aiba inca o versiune, dar ea poate fi folosita pe versiunea englezeasca. Sint afisate cautari romanesti si va puteti imbunatati lista de cuvinte cheie pentru campaniile Adwords.

Searches related to e o optiune care apare pe cautarile romanesti si e un fel de cautari asemanatoare, tradus in romaneste Căutări legate de. Nu poti avea pretentia ca Google sa stie romaneste, nici macar cei care au ajutat la traducere.

Laptop

Optiunea o sa va arate ceea ce uneori Google suggestions nu poate arata. Folosita cu cap, aceasta optiune poate genera o lista de cuvinte cheie destul de buna.

Google Insights for Search e o alta optiune buna de a genera cuvinte cheie romanesti si de a vedea estimativ si traficul. Nu are optiune inca pentru .ro, dar puteti genera in mare liste de cuvinte cheie.

Citeste si:  Cum sa platesti ceva gratuit folosind campanii PPC?

Google Insights for Search

Optiuni gratuite oferite de Google pentru a putea genera liste de cuvinte cheie pentru campaniile Adwords. Probabil ca mai sint, voi reveni si cu altele.

Sharing is caring!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *