<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss
version="2.0"
xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"
xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom"
xmlns:sy="http://purl.org/rss/1.0/modules/syndication/"
> <channel><title>Comments on: Acest site/ip poate dauna computerului dvs.</title> <atom:link href="http://www.krumel.ro/acest-siteip-poate-dauna-computerului-dvs/feed/" rel="self" type="application/rss+xml" /><link>http://www.krumel.ro/acest-siteip-poate-dauna-computerului-dvs/</link> <description></description> <lastBuildDate>Sat, 04 Feb 2012 11:09:02 +0000</lastBuildDate> <sy:updatePeriod>hourly</sy:updatePeriod> <sy:updateFrequency>1</sy:updateFrequency> <generator>http://wordpress.org/?v=3.0</generator> <xhtml:meta xmlns:xhtml="http://www.w3.org/1999/xhtml" name="robots" content="noindex" /> <item><title>By: Tiberiur</title><link>http://www.krumel.ro/acest-siteip-poate-dauna-computerului-dvs/comment-page-1/#comment-4187</link> <dc:creator>Tiberiur</dc:creator> <pubDate>Thu, 03 Feb 2011 10:20:48 +0000</pubDate> <guid
isPermaLink="false">http://www.krumel.ro/?p=267#comment-4187</guid> <description>Rezolvarea e cererea unui review din google webmaster tools. Si eu am patit.o de mai multe ori.</description> <content:encoded><![CDATA[<p>Rezolvarea e cererea unui review din google webmaster tools. Si eu am patit.o de mai multe ori.</p> ]]></content:encoded> </item> <item><title>By: andrei</title><link>http://www.krumel.ro/acest-siteip-poate-dauna-computerului-dvs/comment-page-1/#comment-3959</link> <dc:creator>andrei</dc:creator> <pubDate>Fri, 10 Sep 2010 15:22:45 +0000</pubDate> <guid
isPermaLink="false">http://www.krumel.ro/?p=267#comment-3959</guid> <description>hmnn... long live google!!! a doua zi a disparut mesajul &quot;acest site poate dauna...&quot;. Nici macar nu trecusera 12 ore de cand am cerut reconsiderarea siteului si totul s-a rezolvat!</description> <content:encoded><![CDATA[<p>hmnn&#8230; long live google!!! a doua zi a disparut mesajul &#8220;acest site poate dauna&#8230;&#8221;. Nici macar nu trecusera 12 ore de cand am cerut reconsiderarea siteului si totul s-a rezolvat!</p> ]]></content:encoded> </item> <item><title>By: andrei</title><link>http://www.krumel.ro/acest-siteip-poate-dauna-computerului-dvs/comment-page-1/#comment-3950</link> <dc:creator>andrei</dc:creator> <pubDate>Sat, 04 Sep 2010 17:21:30 +0000</pubDate> <guid
isPermaLink="false">http://www.krumel.ro/?p=267#comment-3950</guid> <description>citesc de cateva ore despre acest subiect... In cazul meu problema este pe bune. Cu cateva sapt in urma am instalat pe server un complex sistem de newsletter ( si fiind complex adica avand multe fisiere, nu mi-am bagat nasul serios in el ). Am observat ca primeam mail zilnic ( fara sa fac nimic! ) si atunci mi-am dat seama ca ceva nu este in regula cu sistemul de newsletter... Mi-a fost greu sa renunt deoarece era f bine facut dar... mai important era siteul! Toate bune si frumoase pana azi cand ma trezesc cu mesajul &quot;Acest site poate dăuna computerului dvs&quot; plus tot ce scrie mai sus atasat siteului meu. CRED CA AM AVUT O ZI PROASTA!!! Ceva din acel newsletter mi-a scris in cateva fisiere un cod care incepe cu eval(unescape(&#039;%64%6F%63... si se termina ( dupa multe caractere ) cu 9&#039;));&lt;!-- uy7gdr5332rkmn --&gt; sau chiar daca nu mi-a scris a creat vulnerabilitati care ( a naibii coincidenta au si fost repede transformate in atac... ).
Problema s-a intamplat chiar pe siteul pe are il mentionez si INCA SUNT IN GOOGLE CU MESAJUL MINUNE ATASAT! am cerut &quot;reconsiderarea siteului&quot; din webmastertools! Pentru cine are exact aceeasi problema ( fragmentele din codul de mai sus existente intr-un cod mai lung in sursa pagina ) recomand sa va stergeti toate fisierele de pe site ( TOATE! ) si sa il reuploadati ( in situatia in care aveti o copie de urgenta care nu a stat pe server! ). Ideea este ca acel cod sa dispara din fisiere. Si eu astept deznodamantul, o sa tin la curent daca intereseaza pe cineva!</description> <content:encoded><![CDATA[<p>citesc de cateva ore despre acest subiect&#8230; In cazul meu problema este pe bune. Cu cateva sapt in urma am instalat pe server un complex sistem de newsletter ( si fiind complex adica avand multe fisiere, nu mi-am bagat nasul serios in el ). Am observat ca primeam mail zilnic ( fara sa fac nimic! ) si atunci mi-am dat seama ca ceva nu este in regula cu sistemul de newsletter&#8230; Mi-a fost greu sa renunt deoarece era f bine facut dar&#8230; mai important era siteul! Toate bune si frumoase pana azi cand ma trezesc cu mesajul &#8220;Acest site poate dăuna computerului dvs&#8221; plus tot ce scrie mai sus atasat siteului meu. CRED CA AM AVUT O ZI PROASTA!!! Ceva din acel newsletter mi-a scris in cateva fisiere un cod care incepe cu eval(unescape(&#8216;%64%6F%63&#8230; si se termina ( dupa multe caractere ) cu 9&#8242;)); sau chiar daca nu mi-a scris a creat vulnerabilitati care ( a naibii coincidenta au si fost repede transformate in atac&#8230; ).<br
/> Problema s-a intamplat chiar pe siteul pe are il mentionez si INCA SUNT IN GOOGLE CU MESAJUL MINUNE ATASAT! am cerut &#8220;reconsiderarea siteului&#8221; din webmastertools! Pentru cine are exact aceeasi problema ( fragmentele din codul de mai sus existente intr-un cod mai lung in sursa pagina ) recomand sa va stergeti toate fisierele de pe site ( TOATE! ) si sa il reuploadati ( in situatia in care aveti o copie de urgenta care nu a stat pe server! ). Ideea este ca acel cod sa dispara din fisiere. Si eu astept deznodamantul, o sa tin la curent daca intereseaza pe cineva!</p> ]]></content:encoded> </item> <item><title>By: Robert  TUDOR</title><link>http://www.krumel.ro/acest-siteip-poate-dauna-computerului-dvs/comment-page-1/#comment-2511</link> <dc:creator>Robert  TUDOR</dc:creator> <pubDate>Thu, 16 Apr 2009 11:22:59 +0000</pubDate> <guid
isPermaLink="false">http://www.krumel.ro/?p=267#comment-2511</guid> <description>Problema de pe 1 Februarie s-a numit eroare umana (aka incompetenta!). Google avertiza despre toate site-urile ca iti pot compromite securitatea calculatorului... Dar ... a fost. Si Google a reactionat prompt si si-a cerut scuze.</description> <content:encoded><![CDATA[<p>Problema de pe 1 Februarie s-a numit eroare umana (aka incompetenta!). Google avertiza despre toate site-urile ca iti pot compromite securitatea calculatorului&#8230; </p><p>Dar &#8230; a fost. Si Google a reactionat prompt si si-a cerut scuze.</p> ]]></content:encoded> </item> <item><title>By: Catalin Nichita</title><link>http://www.krumel.ro/acest-siteip-poate-dauna-computerului-dvs/comment-page-1/#comment-2508</link> <dc:creator>Catalin Nichita</dc:creator> <pubDate>Thu, 16 Apr 2009 10:58:38 +0000</pubDate> <guid
isPermaLink="false">http://www.krumel.ro/?p=267#comment-2508</guid> <description>Presupun ca se poate muta site-ul cu probleme de pe serverul ce gazduieste mai multe site-uri. Probleme de acest gen se pot rezolva cu host-ul. Am intalnit de mai multe ori avertizari de acest gen insa de fiecare data erau justificate - phishing etc.</description> <content:encoded><![CDATA[<p>Presupun ca se poate muta site-ul cu probleme de pe serverul ce gazduieste mai multe site-uri. Probleme de acest gen se pot rezolva cu host-ul. Am intalnit de mai multe ori avertizari de acest gen insa de fiecare data erau justificate &#8211; phishing etc.</p> ]]></content:encoded> </item> </channel> </rss>
<!-- Performance optimized by W3 Total Cache. Learn more: http://www.w3-edge.com/wordpress-plugins/

Minified using disk: basic
Page Caching using disk: basic (User agent is rejected)
Database Caching using disk: basic
Object Caching 327/334 objects using disk: basic

Served from: www.krumel.ro @ 2012-02-08 16:02:29 -->
